Avaliações de Sushi Den Helder Den Helder

Avaliações recentes

5.0
Tim Snelleman
3 outubro 2022

altijd heel lekker!

Marianne
1 outubro 2022

Topkwaliteit, zoals altijd!

Regina
29 setembro 2022
Semyon
27 setembro 2022

Snelle levering en prima eten!

Saar
25 setembro 2022

Netjes op tijd bezorgd door een super vriendelijke bezorger en zoals altijd heerlijke sushi 🥰

Mitchell
25 setembro 2022

Meerderen keren besteld alleen deze keer was slecht. Bezorging was 40 min te laat waardoor alle warme hapjes koud waren. Na bellen en ongeloof van de medewerker werdt het na 1 uur pas na geleverd. Ipv avocado maki hadden we ook zalm avocado maken. Dus was dit keer erg slecht

Carin Klein-Laan
23 setembro 2022

Het opgegeven bezorg moment wordt (lang) niet waargemaakt. De sushi smaakt (daarom) heerlijk

Jesva
23 setembro 2022

2 uur lang gewacht op m’n sushi was koud en sompig.

Michiel
22 setembro 2022
Wilma
21 setembro 2022

Lekker gegeten, netjes verpakt, vriendelijke bezorger.

h steenwijk
18 setembro 2022

ga zo door

Maiken
16 setembro 2022

Heerlijk gegeten!

M
9 setembro 2022
Sanne
5 setembro 2022

Top optijd bezorgt & alles was warm en smaakte goed en vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Simone
3 setembro 2022

Top!!

Linda
1 setembro 2022

Heerlijke poke bowl besteld online en zelf afgehaald. Echt top

Fabian
31 agosto 2022

Er miste 2 nigiri verder was het top. Bezorging duurde wel wat langer als normaal.

Ben
26 agosto 2022

De bezorgingtijd wordt niet altijd gehaald, dat is jammer. Gelukkig maakte de Sushi het dubbel en dwars goed. We hebben echt heerlijk gegeten.

Tineke
25 agosto 2022

Fantastisch 😍

-
25 agosto 2022

Stokjes en sojasaus waren vergeten en er zat een haar in het eten

O
23 agosto 2022

Normaal ben ik best tevreden met een bestelling, helaas had ik nu voor de soft shell krab gekozen die ik zelf totaal moest ontleden omdat de "plastic" omhulsel nog om de krab zat en wat niet eetbaar is. Heel raar en zal dit zeker niet nog een keer bestellen!

Esther Dijkshoorn
21 agosto 2022

Sushi is top! Ga zo door

Monique
15 agosto 2022

Heerlijke sushi en altijd op tijd gebracht!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karim
14 agosto 2022

Er zaten ineens heel veel soorten groenten in onze wok gerechten, dit was eerder niet zo. Vonden het niet zo heel erg lekker…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Saar
12 agosto 2022

Snel bezorgd en zoals altijd, super lekker!

R
12 agosto 2022
RB
10 agosto 2022

Top!

Lonneke
9 agosto 2022
Cyril
9 agosto 2022

Zoals altijd overheerlijke sushi en zelfs een kwartier voor de afgesproken tijd bezorgd!

Vermeer
6 agosto 2022

Prima optijd, maar plakkerige sushi rijst, verschillende soorten maten stukjes. Gewoon niet lekker. Zat geen structuur aan.

Anna Cijntje
6 agosto 2022

Lekkere sushi op tijd geleverd.

Joke
3 agosto 2022

Het eten was heerlijk en het werd op tijd thuis bezorgd! Echt een aanrader!

Jolanda
30 julho 2022
Simone Sevenhuijsen
29 julho 2022

Zoals altijd TOP Magic in de keuken!!

Stefan Kruidenier
25 julho 2022

Heerlijk, vers en snel ! Precies zoals het hoort !

Jans
23 julho 2022

Eten was heerlijk en gewoon weer top. ( maar als ik 2 uur van te voren bestel en kies een tijd in jullie app en dan 30 min later bezorgen dan de gekozen tijd zonder bericht vind ik jammer, maar kan gebeuren. de noodles waren warm en de sushi koel HEERLIJK

Ben
22 julho 2022

Lekker gegeten! En vriendelijke dames achter de balie😊

Ben
17 julho 2022
Mel
16 julho 2022

Helaas geen sojasaus :-(

Spierenburg
13 julho 2022

Had het voor 17.00 uur besteld werd al om 16.00 uur bezorgd, gelukkig zaten er geen warme gerechten bij!

Alex
9 julho 2022

Was weer heerlijk en precies op tijd

FdJ
9 julho 2022
Sanne
8 julho 2022

De bezorging was waardeloos na ruime 1.5 eten keer bezorgd (hadden gezet op snel mogelijk bezorging) na uur en 15 minuten gebeld met de mededeling dat het pas bezorgd kon worden als er een bezorger was.. ze wisten niet wanneer en hoelaat het zou komen.. toen de bezorger aan de deur was zei die dat ze het druk in de keuken waren. Slecht dit.. eten was overigens wel erg lekker.

Noezz
8 julho 2022

Sneller dan verwacht en wederom lekker gegeten

Ans v Duinen
6 julho 2022

Heerlijk gegeten zeker aan te raden

Linda
3 julho 2022

De sushi was erg lekker. Ik heb er van genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle
3 julho 2022

Altijd vers en goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mitchell
3 julho 2022

2x al wat besteld en 1x in het restaurant gegeten. Het is echt lekker en vers, bezorging was ook altijd optijd.

San
29 junho 2022

25 minuten op bestelling gewacht, liever op tijd die gereserveerd is voor bestelling. Eten is prima.

Trees Patje
19 junho 2022

Lekker, goed verzorgde sushi schotel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rik Niks
17 junho 2022

ik heb wel vraag. Jullie hebben jutterclub. Maar hoe kom ik aan de punten? info@rikniks.nl 06 18676954

Cyril Kraak
17 junho 2022

Altijd onwijs lekkere sushi! En daarnaast ontzettend klantvriendelijk en behulpzaam. Beste sushi van Den Helder!

Rosalie de Vries-Maas
10 junho 2022
remko
5 junho 2022
I
5 junho 2022

Duurde bijna een uur langer dan de gekozen bezorgtijd. Ook was de bestelling incompleet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willeke
29 maio 2022

Sushi was heerlijk! Alleen jammer als je bij 3 poke bowls je maar 2 paar stokjes krijgt

Sylvana
29 maio 2022

Bezorging was te laat, en het warm eten was koud...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
29 maio 2022
Alex
27 maio 2022

Was weer heerlijk

O Manshanden
27 maio 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk

Pim van der Vegt
25 maio 2022

Ik had de bezorging om 17:45 uur gewenst. Om 17:44 uur kreeg ik een mail dst de bestelling onderweg is. Om 18:18 uur heb ik telefonisch contact gehad dat de bestelling nig niet bezorgd was en werd mij verteld dat deze net onderweg was. Pas om 18:30 uur de bestelling in ontvangst kunnen nemen.. Ik vind dit wel heel veel tijdsmarge.. Dst er 5 à 10 minuten tussen zit oké, maar 45 minuten later is buitensporig laat.

Van der hilst
19 maio 2022

Sushi pakket en 3x pokebowl was prima alleen heeeeeeeeel erg jammer dat bij dit alles 1 bakje wasbi zat en 1 bakje gember zou de volgende keer wel wat meer mogen zijn

Renée
14 maio 2022

Was een half uur te laat terwijl bezorger hier 2 x in de straat moest zijn.

A.Slikker
13 maio 2022

Opgehaald ziet er uitstekend uit Smaak ook prima..

Rostam Golzad
9 maio 2022

Heerlijk kwalitatieve sushi en wok! Zeker voor herhaling vatbaar.

G
8 maio 2022

Stond keurig op aangegeven tijd klaar en was weer heerlijk!

Evelyn
7 maio 2022

Heerlijk, zoals altijd, bestel hier al jaren en dit is echt de lekkerste en beste kwaliteit/prijs verhouding! Vandaag toevallig een foutje in de bestelling, er miste iets, er werd vriendelijk gereageerd aan de telefoon (altijd beleefd) en supersnel nageleverd! Aanrader, trouwens ook voor vegetariërs zoals ik!

Smikkelbaars
6 maio 2022

Was weer heerlijk

Meaghan
5 maio 2022

Normaal altijd tevreden maar nu toch een stuk minder. Vis was niet vers, sushi was niet goed gerold en de rijst proefde raar, alsof er te veel rijstazijn in zat. Hopelijk volgende keer weer beter want dit was ver onder de norm.

Suus
29 abril 2022

Vers, goed van smaak en prettige bezorging!

Henk Postma
29 abril 2022

Het was heerlijk en ruim voldoende. Alleen jammer dat er geen wasabi bij geleverd was.

Johan Dobbe
26 abril 2022

2 uur lang gewacht op me bestelling. Een paar keer gebeld en zeer slechte communicatie

Rvisser
23 abril 2022

Is een aanrader

Sam
20 abril 2022

Goed misschien 2 losse bakjes soya saus in plaats van 1 grote

Esther
16 abril 2022

Familie box was heerlijk! Aanrader!

Mama
15 abril 2022

Altijd lekker en vers eten, heerlijk. Voor bezorger iets meer pit in je lichaam en niet zo serieus kijken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen Hecker
4 abril 2022

Prima sushi, heel vers, goede snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda Buijtenen
3 abril 2022

Super lekker gegeten en snelle levering. Uitstekend!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heerlijk
3 abril 2022
Deniece
3 abril 2022

We hebben twee uur moeten wachten op onze bestelling. Alle warme gerechten waren koud. Dus helaas niet kunnen genieten van de sushi.

Milou
31 março 2022

Wij bestellen hier vaker sushi zonder problemen maar zijn deze keer beide super ziek geworden. Niet voor herhaling vatbaar 🥲

Sander
29 março 2022

Ik heb heel erg lekker gegeten. Vers, zeer goed van smaak en op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger...

Danielle Ament
27 março 2022

Wederom heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

VanBuuren
24 março 2022
Esthmée Pietersz
21 março 2022

de sushi was zeker lekker en precies zoals we hadden verwacht lekker vers! alleen het enige wat kon worden verbeterd was de wasabi mocht wel meer vooral als je met veel mensen thuis bent.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
20 março 2022

Goede sushi, maar erg lange bezorgtijd.. Hierdoor was het warme deel van de bestelling lauw tot koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
20 março 2022

Mooi optijd en lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mandy
16 março 2022

Lekker gegeten, optijd bezorgd, top!

Andreas
11 março 2022

Alles perfekt!!!

Mariska
10 março 2022

Goede service! Heerlijke kwaliteit... dikke aanrader

Mark
9 março 2022

Ga zo door

Ellen
9 março 2022

Super overheerlijk...the best sushi in town❤

Andre
6 março 2022

Het eten was goed. Bezorging vriendelijk En de wacht tijd was ipv uur maar net 30 min.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maike
6 março 2022

Door dat de kwaliteit van het eten zo goed is, nemen we de late bezorging op de koop toe.😏

Laros
5 março 2022

We vonden het jammer dat we onze kortingscode van €5,- niet konden gebruiken😔 de sushi ect was heerlijk, volgende keer graag wat meer sojasaus erbij😊 bestelling was er 10min na de afgesproken tijd, maar dat was prima hoor! We bestellen graag weer eens bij u!

Stephan Gomes
5 março 2022

Helaas kan ik niet anders dan de kwaliteit een 5 en een half te geven waar ik voorheen een 8 zou geven tevens miste ik de toebehoren gember,wasabi en soya , ik had wat warm hoorde te zijn graag warm gehad. Ik eet het alleen en voor dat bedrag mag ik wel verwachten dat het goed is.

Lijda Buijs
5 março 2022

Gluten vrij. super en dan netjes opbellen als er eentje tussen zit wat niet gluten vrij kan. :-)

Slimone
4 março 2022

Altijd snel en heerlijk !!!

Sandra
3 março 2022

Heerlijk gegeten

Claudia
19 fevereiro 2022

Mooi op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Veel te veel 🙃

Een fan
17 fevereiro 2022

Door de storm heen werd mijn maaltijd gebracht. En het was weer heerlijk. Bedankt

Tina
16 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten van Sushi Den Helder. Goede service en kwaliteit!

Mama
15 fevereiro 2022

Is altijd lekker en vers bereid

Eric van der Oord
14 fevereiro 2022

Was weer echt heerlijke Sushi zoals ik altijd van jullie krijg een echte aanrader dus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marja
13 fevereiro 2022

Heerlijke sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
13 fevereiro 2022

2 uur gewacht op de bestelling

P Daniels
13 fevereiro 2022

Heerlijke Sushi schotel, keurig op tijd bezorgd, TOP

Sam
12 fevereiro 2022

Beetje rommelig aangekomen maar het was heerlijk heel erg bedankt

Carina Dijkstra
12 fevereiro 2022

Veel te laat bezorgd. Als er staat dat het onderweg is, duurt het nog 3 kwartier voordat het er is. En ik woon dichtbij.

Evert
12 fevereiro 2022

Zoals gebruikelijk uitstekend van kwaliteit. Opgehaald en op tijd klaar. Zeer tevreden en daardoor een klant die regelmatig terugkeert.

Adrian
12 fevereiro 2022
F
11 fevereiro 2022
J. van Dijk
8 fevereiro 2022

Verschrikkelijk! Bestel je om 16.15 uur met een bezorging om 17.30 uur. Om 17.59 uur kwam het eten pas aan! Reden het was te druk. Breng je zaken op orde! Zorg voor een betere planning, want dit is niet de 1e keer. Wij hebben nog nooit het eten op tijd gekregen.

kevin bijpost
5 fevereiro 2022

top!!

Danielle
29 janeiro 2022

Het was weer heerlijk... op naar de volgende bestelling... 😍😍

Stef
28 janeiro 2022

De sushi was vers, mooi gerold en echt super lekker!

Clementine Cornelisse-Walter
23 janeiro 2022
Kessens
22 janeiro 2022

Super lekker en ook goed warm👍🏻

Nina
16 janeiro 2022

Ik heb dik 2 uur gewacht op de sushi, dit was erg slecht, ook niet vriendelijk aan de telefoon geholpen. De sushi was van goede kwaliteit.

Dionne
16 janeiro 2022

Lekker! Maar twee en een half uur!!!!! Gewacht. Ik bestel hier niet meer!

M
15 janeiro 2022

Bestelling zou om 19.15 geleverd worden, was er na 2x bellen pas om 20.50. Sushi was wel goed

Rootlieb
15 janeiro 2022

Sushi lekker, wok voor de 2e keer op rij met groente, terwijl we zonder groente vragen. Bezorging 40 minuten later dan afgesproken. Jammer

Sommer
14 janeiro 2022

Altijd lekker, goede service

E. D
13 janeiro 2022

Bezorging liet wat op zich wachten

Petra
13 janeiro 2022

Superlekker, Top!

Maarten
10 janeiro 2022

Goede sushi maar de ongeïnteresseerde bezorging was bijna 1,5 uur later dan afgesproken (terwijl ruim van tevoren besteld) en de sushi lag als een grote door elkaar gehusselde hoop op de schaal.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris Heuvelman
10 janeiro 2022

De sushi was prima. Het kwam alleen een uur later dan was aangegeven.........

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D
10 janeiro 2022

Helaas een uur te laat. Gebeld toen zou de bezorgen onderweg zijn, half uur later kwam het eten pas.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
10 janeiro 2022

De bezorging was ruim een kwartier te laat, dat was jammer. Het eten was heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eddy
9 janeiro 2022

Super lekker weer.

Joke Postma
8 janeiro 2022

Was super lekker

Ellen
7 janeiro 2022

Weer enorm genoten van goed gerolde, super smakende sushi!! Het was een feest!!

Annet Kapitein
7 janeiro 2022

Het eten was heerlijk, maar we vonden het erg lang duren voordat we het kregen. Eten besteld om 17:15 uur. Het zou om 18:15 bezorgd worden. Uiteindelijk om 18:23 een mail gekregen dat de bestelling onderweg was en pas om 19:10 de bestelling gekregen. Smaak was wel zeer goed!

Renzo
6 janeiro 2022

Heerlijk gegeten

Caar
6 janeiro 2022

Top

Chris
3 janeiro 2022
Sabrina
1 janeiro 2021
Marike
30 dezembro 2021

Al meerdere keren hier besteld. Lekker en goede services, Een echte aanrader !

Lotte
30 dezembro 2021

Zat helaas een hele dikke haar tussen een van mn stukjes sushi, maargoed. We zijn allemaal mensen, en maken allemaal fouten. Ken beuren! Voorderest goed gegeten!

Dingjan
28 dezembro 2021
Mingko
26 dezembro 2021

Waarschijnlijk was het 1e kerstdag erg druk, kwaliteit was iets minder dan normaal. Waarschijnlijk vanwege de drukte, sushi leek wat gehaast gemaakt , rijst was te nat en wat vlak van smaak volgens mij door het vocht. Kan een keer gebeuren, we weten dat het normaal altijd prima is.

Marja
25 dezembro 2021
Tania
25 dezembro 2021

Precies op tijd bezorgd op kerst avond. Tijdens de drukte. Super vriendelijke bezorgster en het eten was perfect.

Kelly
25 dezembro 2021
Tim
24 dezembro 2021

Sushi zoals altijd goede kwaliteit, bezorger ook vriendelijk. Helaas wel WEER 30 minuten te laat . (ondanks 1,5 uur van tevoren bestellen)

Piet du pau
23 dezembro 2021

Was heerlijk

Ella
22 dezembro 2021

Sushi was niet lekker. Vaker besteld en meestal was het wel oke, maar dit keer niet. De rijst was zo droog en niet de sushi niet vers. Zeer teleurstellend, 40 euro verspild. Zonde.

JvR
19 dezembro 2021

zalm poke bowl en Sushi Sashimi for One online besteld en opgehaald. Stond op tijd klaar, goed verpakt en alles smaakte goed!

Willeke
18 dezembro 2021

Was weer heeeeerlijk!

Angelaure Drogt
17 dezembro 2021

Ik bestel heel vaak bij jullie en me eten is staand een half uur tot een uur telaat en dat vind echt heel vervelend worden, daar mag echt wel wat aan gedaan worden

G.B.
17 dezembro 2021

Zoals elke keer weer heerlijke sushi en op het afgesproken tijdstip bezorgd. Ik kan niet anders dan alleen maar complimenten geven, ook voor de service die zij bieden!

sandra
16 dezembro 2021

mijn bestelling had ik op 19 uur bezorgen gezet,werd om 19 uur gebeld dat mijn bestelling onderweg was. 19,40 uur gebeld ,want nog geen bestelling ontvangen. 3 kwartier na afgesproken tijd werd eten bezorgd. het argument was:omdat u warme dingen besteld is het lastig bezorgen.... mijn warme dingen waren alsnog lauw, dus argument slaat nergens op.

Ik
15 dezembro 2021

Site is mooi geworden en aanbod is uitgebreid. Lekker gegeten!!

Ad
11 dezembro 2021
Eric
10 dezembro 2021

de familie box besteld. en de keuze was reuze. heerlijk vers en super lekker.

Charlotte
9 dezembro 2021

Bezorging kwam een kwartier te laat. De sushi viel vaak bij het oppakken met de stokjes uit elkaar, dus moet echt strakker gedraaid worden. Neemt niet weg dat de sushi lekker smaakt. Misschien een goede optie om bij het bestellen de optie toe te voegen waar ingevuld kan worden voor hoeveel personen het is. Wij waren gister met z'n vieren maar kregen 3 paar stokjes en soja.

JCO
6 dezembro 2021

Prima sushi, heerlijk van genoten en keurig op tijd klaar.

don
6 dezembro 2021

eten was er snel en zo als altijd erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S. Van den Bogaert
5 dezembro 2021

Ik heb bijna 1u45min gewacht. Ik bestel regelmatig maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. De Dragon eyes waren bijna koud als ze toekwamen. Verder wel lekker zoals gewoonlijk. Bezorging was super vriendelijk en excuseerde zich netjes.

de Graaf
4 dezembro 2021

Ruim 2 uur bezorgtijd, ruim een uur later dan aangegeven. Gebeld, zou allang onderweg zijn. Moesten na een kwartier terugbellen als het er nog niet zou zijn. Na een kwartier gebeld, niet bereikbaar. Nog 5x gebeld, nog steeds niet bereikbaar. Na dik een halfuur eindelijk het eten. Auto scheen een lekke band te hebben, vervelend, maar daar hadden ze beter over kunnen communiceren. Daarbij is er geen rekening gehouden met allergiewensen. Begrijpelijk als iets niet kan, maar neem hier dan contact over op. Al met al hele slechte service, zou niet zomaar nog eens bestellen.

Nvt
4 dezembro 2021

2,5 uur moeten wachten op ons eten, maar dat smaakte dan weer wel goed!

M&L
3 dezembro 2021

We heben ervan genoten!

P
3 dezembro 2021
Ellen
2 dezembro 2021

20 minuten eerder dan aangegeven en eten was meer dan lekker.

Mastemaker
29 novembro 2021

Op aangegeven tijd en superlekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
27 novembro 2021

Klaar op de afgesproken tijd en erg lekker!

Jaspers
25 novembro 2021

Het eten was best lekker maar de bezorgtijd is echt vreselijk. Heb nu 3x besteld en 3x duurde het 1,5 uur. Dat is echt een min punt.

Daph
25 novembro 2021

Heerlijk! Bezorging top!

Tina
25 novembro 2021
Frank
23 novembro 2021

Sushi was lekker. Wok gerecht was erg lekker. Ik had graag de keuze willen hebben of ik mijn gerecht pittig wilde hebben. Voor de rest zeer smakelijk. Zeker een aanrader.

Claudia
21 novembro 2021

Heerlijk gegeten goeie kwaliteit alleen jammer dat de levering niet compleet was, 42 euro aan sushi en dan 1 paar stokjes 1 klein cupje wasabi en andere bij behorende spullen (echt te weinig let daar op) wel nageleverd gekregen dat was keurig

ELD
20 novembro 2021

Heerlijk zoals altijd! Beste van Den Helder!

Patricia
18 novembro 2021
Peter Schoonhoven
17 novembro 2021

Wat opbouwende kritiek wok gerecht en rijst apart serveren ziet er dan beter uit kost je dan een extra bakje maar dat mag ook wel voor 12 euro en de sushi rijst mag wat hoger op smaak

Anoniem
16 novembro 2021

Het was weer heerlijk alleen waren de rollen erg los gerold dat was jammer. Bezorging was keurig op de gevraagde tijd.

Jacqueline
16 novembro 2021

Het was weer heerlijk

Renee
16 novembro 2021

De glutenvrije sushi schotel was heerlijk. Met zn 3en van kunnen eten. 2 personen eten niet glutenvrij en ook zij vonden het heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
14 novembro 2021

Lekker vers en op tijd gebracht!

Willeke
14 novembro 2021

Was weer heerlijk!

Jan
10 novembro 2021

Sushi smaakte goed. De bezorger kwam wel een uur te laat.

Wendy
9 novembro 2021
Diana
7 novembro 2021

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P.s
7 novembro 2021

Super goede sushi Als er dan toch per ongeluk iets mis is dan compenseren ze dit heel netjes Ben vaste klant en heel blij met hun manier van service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
7 novembro 2021

Heerlijke eten, aardig op tijd bezorgd, ondanks het "spitsuur" rond zessen.

Ans
7 novembro 2021

Onze eerste bestelling we hebben genoten !!

Sanne van heezik
6 novembro 2021

Meer dan 2 uur moeten wachten op de bestelling. Personeel was niet vriendelijk, eten was wel lekker

Suzannah
4 novembro 2021

Mooi op tijd, smaakte goed alleen leek het iets minder vers dan voorgaande keren (beetje slap qua consistentie)

Willeke
2 novembro 2021

Het was weer heerlijk! Bezorging was eerder dan gepland 👌

Pille
2 novembro 2021

Het was echt heerlijk en deze keer super op tijd. We hebben genoten🤩

Heidy
1 novembro 2021
Y.Mulder
1 novembro 2021

Heerlijke verse sushi bezorgt door een vriendelijke bezorger. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemieke
31 outubro 2021
Yvatut
31 outubro 2021

Was heerlijk. Optijd kunnen ophalen en zelf wat extra’s 😋

Marja
30 outubro 2021

Heerlijke sushi, snelle levering

Ron Alberts
30 outubro 2021

Wat een doorzettingsvermogen om ons te vinden en wat ziet het er allemaal heerlijk uit!

Lieke
29 outubro 2021

Bestelling was 1,5 uur te laat. Beetje jammer

Nieland
29 outubro 2021
Tim
29 outubro 2021

Goede sushi en een extra flesje soja. Perfect!

Sharon
27 outubro 2021

Alles was top, echt heel lekker gegeten en aardige bezorging!

Remco Koekebakker
23 outubro 2021

Het was weer super lekker... En bedankt voor de extra Soja, en Eetstokjes. Super!!!

Gv
22 outubro 2021
Meijer-Bos
21 outubro 2021

Heerlijk gegeten!

Ellen
20 outubro 2021

OngeLOVElijk lekker gegeten, alles super vers en zó heerlijk van smaak!!!

Kevin bijpost
19 outubro 2021

Top. Goed geregeld. Geleverd volgens afspraak. Prima sushi

Remco Koekebakker
18 outubro 2021

Super lekkere Sushi. De warme componenten in mijn bestelling waren ook nog gewoon warm. Gewoon echt lekker..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jitse
17 outubro 2021

2 uur op ons eten gewacht. Toen de bestelling eindelijk werd gebracht was deze onvolledig. De smaak van het eten was heerlijk!

Marsha
16 outubro 2021

Heb 2 uur gewacht voordat het werd bezorgd. Ik heb gebeld werd sorry gezegd en vertelt dat het eraan kwam. 30 min nogmaals gebeld werd excuus aangeboden en vertelt dat het onwijs druk is , maar dat het onderweg is! De bezorger zei sorry er heeft een scooter een ongeluk gehad. Zeg dit dan inplaatst van 2x te zeggen dat het druk is, of bel op dat door omstandigheden het langer duurt. Eenmaal de bestelling uitgepakt 1x soja en 1 maal stokjes. Nou dat is gezellig eten met ze 2. Erg jammer dit!!!

Csm
16 outubro 2021

Het was weer verukkuluk!

Kleo Lepper
16 outubro 2021

Glutenvrije sushi besteld, was flink aan de prijs, maar dat is okay, want het is nogal bewerkelijk en het smaakte prima. Wat niet okay was, was dat er sojasaus mèt gluten bij geleverd werd. Dat werd er niet bij gezegd, maar bleek toen ik er naar vroeg. "We hebben geen glutenvrije sojasaus was de reactie". Dat kan ècht niet, dan neem je je klanten niet serieus: glutenvrij is glutenvrij. Ik verwacht dat het een volgende keer professioneel is opgelost.

\
16 outubro 2021

\

Alessandro Witkamp
15 outubro 2021
Cheryl
15 outubro 2021

Sushi viel een beetje uit elkaar. Smaak was goed. Heel vriendelijke en geduldige bezorger

A. Noniem
14 outubro 2021

Prima sushi en loempia's, op afgesproken tijd bezorgd. Verbeterpunt: veel plastic voor verpakking gebruikt, dat kan beter.

Dewi Lamsfus
10 outubro 2021
Niels
10 outubro 2021

Fan van sushi den helder, normaal prima kwaliteit. Smaak is prima! Afgelopen 3 bestellingen vallen zo goed als alle sushi stukjes uit elkaar bij het pakken, dit is erg vervelend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marike
10 outubro 2021

Lekker en op tijd bezorgd

Cas
9 outubro 2021
Willeke
9 outubro 2021

Lekker warm, mooi optijd en aardige bezorgdster !👍

Linda
9 outubro 2021

Perfecte sushi Heerlijk van smaak Bezorging ook super en op tijd

Jwj Valkenburg
8 outubro 2021

Het was goed en lekker ,voor herhaling vatbaar.Super bedankt.

Sylvia
7 outubro 2021

Heerlijke sushi.

P kraak
3 outubro 2021
Tim
1 outubro 2021

Bezorger ruim 30 minuten te laat ; dit is eerder regel dan uitzondering bij sushi den helder. Bezorger wel erg vriendelijk. De Sushi is wel altijd in orde en erg lekker.

Ylona meeuwis
30 setembro 2021

Eten is heerlijk. Makkelijke site om te bestellen en snelle bezorging 👍

Melinda van Dam
29 setembro 2021

We bestellen wekelijks sushi, smaak is altijd uitstekend echter hebben we de gehele bestelling met vork moeten eten omdat alles uit elkaar viel en oneven gesneden was.

Caroline
28 setembro 2021

Ik kreeg de verkeerde box die erg op elkaar leek. Maakte me niet uit was ook lekker. Werd gebeld door ze. De goede box komt eraan en de andere mag u ook houden. Top service en lekkere sushi!

Van de kamp
28 setembro 2021

Besteld en zelf halen. Eten was precies optijd klaar vriendelijk behandeld iets goedkoper op hun eigen site dan bij thuis bezorgd.nl

Grace
27 setembro 2021

Erg lekker en super optijd klaar.

De Haan
27 setembro 2021
Chris Mastemaker
26 setembro 2021
P kraak
26 setembro 2021
Jolanda
26 setembro 2021
Trix van Neerijnen - de Wit
25 setembro 2021

Als van ouds weer goed

Doolaard
25 setembro 2021
Henk
25 setembro 2021

Was heerlijk. Optijd bezorgd!

Nina
22 setembro 2021
P
21 setembro 2021

Super goed weer ook de fout van vorige keer keurig gecompenseerd en geregeld Eten was superrrrr

Kelly
19 setembro 2021

Altijd top sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marja
18 setembro 2021
Korien
18 setembro 2021

De sushi was vers en smaaklijk, de bezorging was snel en vriendelijk.

Danielle
18 setembro 2021

We hebben genoten. Mooie stukjes sushi, heerlijk gegeten. De bezorging was ook nagenoeg op tijd.

Tineke
16 setembro 2021

Heerlijk en snel

Hendrik Jan Verheij
15 setembro 2021

Heerlijk eten en precies op tijd

Sanne
15 setembro 2021

Fantastisch!

Bakker
15 setembro 2021

Eten was prima, bezorging minder, had schijnbaar veel haast. Helaas geen chopsticks, wasabi of sojasaus meegeleverd

HV
11 setembro 2021

Good sushi.

Anton
8 setembro 2021

Bezorging was prima op tijd. De afgeleverde bestelling was echter niet oke. Door het transport was de sushi van de glutenvrije sushi schaal naar 1 kant geschoven, allemaal op elkaar en door elkaar. Ik heb hier een foto van gemaakt. Hier mag wel wat meer aandacht aan gegeven worden.

Zana
8 setembro 2021

Alles was lekker en op tijd bezorgd. Wij hebben gefrituurde sushi besteld en dat was nog lekker warm.

Cheryl
7 setembro 2021
Cassa
7 setembro 2021

Altijd heerlijke sushi en aardige mensen.

Clementine Cornelisse-Walter
5 setembro 2021
Alice Deben
5 setembro 2021

Al vaak besteld bij jullie altijd goed, behalve deze keer, allebei goed ziek van het eten, misselijk, buikpijn, en vaak de wc opgezocht! Hebben jullie meer klachten gehad?

Mirjam
4 setembro 2021

Erg aardige medewerkers, en de sushi was heerlijk! Groetjes van texel!

Kevin bijpost
3 setembro 2021

Top!!! Voor herhaling vatbaar

Bregit
1 setembro 2021

Sushi was zoals gewoonlijk heerlijk. Alleen zaten er geen stokjes, wasabi, gember en sojasaus bij dit keer. Vooral de wasabi en de gember was een groot gemis.........

Tineke
29 agosto 2021

Echt heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Soraya Lewakabessy
29 agosto 2021

Goed gegeten en was exact op tijd. Jammer dat we 3 stokjes kregen terwijl we met zijn vieren waren maar had ik misschien moeten aangeven. Voor herhaling vatbaar.

M Sun
29 agosto 2021

Helaas gewone loempia’s ipv bestelde kiploempia’s maar alles was weer heerlijk.

Stephan
28 agosto 2021
Eric
28 agosto 2021

was weer heerlijke verse sushi en super snel geleverd.

Bijpost
26 agosto 2021

Perfecte sushi. Perfect op de afgesproken tijd gebracht.

Jamy
17 agosto 2021
Josina
17 agosto 2021

Heerlijke sushi, netjes op tijd , warm wat warm moet zijn en koud wat koud moet zijn. Aanrader!!

Willeke
17 agosto 2021

Het was weer heerlijk en ruim binnen de afgesproken tijd van bezorgen 👌

M.
16 agosto 2021
Marianne
14 agosto 2021

Zoals altijd … top!!!

joekema
11 agosto 2021

Goeie kwaliteit, fijn verpakt, tevreden!!

Tanja Czampiel
7 agosto 2021

Heerlijk!!

Doolaard
6 agosto 2021

Snelle levering en het eten was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar

Miranda
6 agosto 2021

Ik vind de sushi echt prima , daarnaast is de bezorging altijd op tijd en is het ideaal dat je per mail op de hoogte gehouden word over de status van je bestelling!

Willeke
5 agosto 2021

Was weer heerlijk en mooi optijd!

Sanne
3 agosto 2021

Super snelle bezorging en de nieuwe website is duidelijk. Helaas zijn de prijzen omhoog gegaan. Wij hebben besteld voor twee personen (vier verschillende sushi gerechten) en beide zijn we goed ziek geworden na de sushi gegeten te hebben. Allebei boven de wc gehangen dus wij denken dat er iets niet goed bereid is helaas.

Regina
31 julho 2021
D
26 julho 2021

Ik bestel hier regelmatig, er wordt niet altijd gehouden aan de bezorgtijden. Normaal gesproken heb ik buiten dat om niets de klagen maar dit keer viel de sushi helaas wel een beetje tegen. Het was slapjes en de smaak was ook veel minder dan normaal gesproken. Dit ben ik niet gewend normaal is dit altijd top..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Buijtenen
26 julho 2021