Reviews from Sushi Den Helder Den Helder

Recent reviews

5.0
Tim Snelleman
3 October 2022

altijd heel lekker!

Marianne
1 October 2022

Topkwaliteit, zoals altijd!

Regina
29 September 2022
Semyon
27 September 2022

Snelle levering en prima eten!

Saar
25 September 2022

Netjes op tijd bezorgd door een super vriendelijke bezorger en zoals altijd heerlijke sushi 🥰

Mitchell
25 September 2022

Meerderen keren besteld alleen deze keer was slecht. Bezorging was 40 min te laat waardoor alle warme hapjes koud waren. Na bellen en ongeloof van de medewerker werdt het na 1 uur pas na geleverd. Ipv avocado maki hadden we ook zalm avocado maken. Dus was dit keer erg slecht

Carin Klein-Laan
23 September 2022

Het opgegeven bezorg moment wordt (lang) niet waargemaakt. De sushi smaakt (daarom) heerlijk

Jesva
23 September 2022

2 uur lang gewacht op m’n sushi was koud en sompig.

Michiel
22 September 2022
Wilma
21 September 2022

Lekker gegeten, netjes verpakt, vriendelijke bezorger.

h steenwijk
18 September 2022

ga zo door

Maiken
16 September 2022

Heerlijk gegeten!

M
9 September 2022
Sanne
5 September 2022

Top optijd bezorgt & alles was warm en smaakte goed en vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone
3 September 2022

Top!!

Linda
1 September 2022

Heerlijke poke bowl besteld online en zelf afgehaald. Echt top

Fabian
31 August 2022

Er miste 2 nigiri verder was het top. Bezorging duurde wel wat langer als normaal.

Ben
26 August 2022

De bezorgingtijd wordt niet altijd gehaald, dat is jammer. Gelukkig maakte de Sushi het dubbel en dwars goed. We hebben echt heerlijk gegeten.

Tineke
25 August 2022

Fantastisch 😍

-
25 August 2022

Stokjes en sojasaus waren vergeten en er zat een haar in het eten

O
23 August 2022

Normaal ben ik best tevreden met een bestelling, helaas had ik nu voor de soft shell krab gekozen die ik zelf totaal moest ontleden omdat de "plastic" omhulsel nog om de krab zat en wat niet eetbaar is. Heel raar en zal dit zeker niet nog een keer bestellen!

Esther Dijkshoorn
21 August 2022

Sushi is top! Ga zo door

Monique
15 August 2022

Heerlijke sushi en altijd op tijd gebracht!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karim
14 August 2022

Er zaten ineens heel veel soorten groenten in onze wok gerechten, dit was eerder niet zo. Vonden het niet zo heel erg lekker…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Saar
12 August 2022

Snel bezorgd en zoals altijd, super lekker!

R
12 August 2022
RB
10 August 2022

Top!

Lonneke
9 August 2022
Cyril
9 August 2022

Zoals altijd overheerlijke sushi en zelfs een kwartier voor de afgesproken tijd bezorgd!

Vermeer
6 August 2022

Prima optijd, maar plakkerige sushi rijst, verschillende soorten maten stukjes. Gewoon niet lekker. Zat geen structuur aan.

Anna Cijntje
6 August 2022

Lekkere sushi op tijd geleverd.

Joke
3 August 2022

Het eten was heerlijk en het werd op tijd thuis bezorgd! Echt een aanrader!

Jolanda
30 July 2022
Simone Sevenhuijsen
29 July 2022

Zoals altijd TOP Magic in de keuken!!

Stefan Kruidenier
25 July 2022

Heerlijk, vers en snel ! Precies zoals het hoort !

Jans
23 July 2022

Eten was heerlijk en gewoon weer top. ( maar als ik 2 uur van te voren bestel en kies een tijd in jullie app en dan 30 min later bezorgen dan de gekozen tijd zonder bericht vind ik jammer, maar kan gebeuren. de noodles waren warm en de sushi koel HEERLIJK

Ben
22 July 2022

Lekker gegeten! En vriendelijke dames achter de balie😊

Ben
17 July 2022
Mel
16 July 2022

Helaas geen sojasaus :-(

Spierenburg
13 July 2022

Had het voor 17.00 uur besteld werd al om 16.00 uur bezorgd, gelukkig zaten er geen warme gerechten bij!

Alex
9 July 2022

Was weer heerlijk en precies op tijd

FdJ
9 July 2022
Sanne
8 July 2022

De bezorging was waardeloos na ruime 1.5 eten keer bezorgd (hadden gezet op snel mogelijk bezorging) na uur en 15 minuten gebeld met de mededeling dat het pas bezorgd kon worden als er een bezorger was.. ze wisten niet wanneer en hoelaat het zou komen.. toen de bezorger aan de deur was zei die dat ze het druk in de keuken waren. Slecht dit.. eten was overigens wel erg lekker.

Noezz
8 July 2022

Sneller dan verwacht en wederom lekker gegeten

Ans v Duinen
6 July 2022

Heerlijk gegeten zeker aan te raden

Linda
3 July 2022

De sushi was erg lekker. Ik heb er van genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
3 July 2022

Altijd vers en goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mitchell
3 July 2022

2x al wat besteld en 1x in het restaurant gegeten. Het is echt lekker en vers, bezorging was ook altijd optijd.

San
29 June 2022

25 minuten op bestelling gewacht, liever op tijd die gereserveerd is voor bestelling. Eten is prima.

Trees Patje
19 June 2022

Lekker, goed verzorgde sushi schotel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rik Niks
17 June 2022

ik heb wel vraag. Jullie hebben jutterclub. Maar hoe kom ik aan de punten? info@rikniks.nl 06 18676954

Cyril Kraak
17 June 2022

Altijd onwijs lekkere sushi! En daarnaast ontzettend klantvriendelijk en behulpzaam. Beste sushi van Den Helder!

Rosalie de Vries-Maas
10 June 2022
remko
5 June 2022
I
5 June 2022

Duurde bijna een uur langer dan de gekozen bezorgtijd. Ook was de bestelling incompleet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willeke
29 May 2022

Sushi was heerlijk! Alleen jammer als je bij 3 poke bowls je maar 2 paar stokjes krijgt

Sylvana
29 May 2022

Bezorging was te laat, en het warm eten was koud...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

-
29 May 2022
Alex
27 May 2022

Was weer heerlijk

O Manshanden
27 May 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk

Pim van der Vegt
25 May 2022

Ik had de bezorging om 17:45 uur gewenst. Om 17:44 uur kreeg ik een mail dst de bestelling onderweg is. Om 18:18 uur heb ik telefonisch contact gehad dat de bestelling nig niet bezorgd was en werd mij verteld dat deze net onderweg was. Pas om 18:30 uur de bestelling in ontvangst kunnen nemen.. Ik vind dit wel heel veel tijdsmarge.. Dst er 5 à 10 minuten tussen zit oké, maar 45 minuten later is buitensporig laat.

Van der hilst
19 May 2022

Sushi pakket en 3x pokebowl was prima alleen heeeeeeeeel erg jammer dat bij dit alles 1 bakje wasbi zat en 1 bakje gember zou de volgende keer wel wat meer mogen zijn

Renée
14 May 2022

Was een half uur te laat terwijl bezorger hier 2 x in de straat moest zijn.

A.Slikker
13 May 2022

Opgehaald ziet er uitstekend uit Smaak ook prima..

Rostam Golzad
9 May 2022

Heerlijk kwalitatieve sushi en wok! Zeker voor herhaling vatbaar.

G
8 May 2022

Stond keurig op aangegeven tijd klaar en was weer heerlijk!

Evelyn
7 May 2022

Heerlijk, zoals altijd, bestel hier al jaren en dit is echt de lekkerste en beste kwaliteit/prijs verhouding! Vandaag toevallig een foutje in de bestelling, er miste iets, er werd vriendelijk gereageerd aan de telefoon (altijd beleefd) en supersnel nageleverd! Aanrader, trouwens ook voor vegetariërs zoals ik!

Smikkelbaars
6 May 2022

Was weer heerlijk

Meaghan
5 May 2022

Normaal altijd tevreden maar nu toch een stuk minder. Vis was niet vers, sushi was niet goed gerold en de rijst proefde raar, alsof er te veel rijstazijn in zat. Hopelijk volgende keer weer beter want dit was ver onder de norm.

Suus
29 April 2022

Vers, goed van smaak en prettige bezorging!

Henk Postma
29 April 2022

Het was heerlijk en ruim voldoende. Alleen jammer dat er geen wasabi bij geleverd was.

Johan Dobbe
26 April 2022

2 uur lang gewacht op me bestelling. Een paar keer gebeld en zeer slechte communicatie

Rvisser
23 April 2022

Is een aanrader

Sam
20 April 2022

Goed misschien 2 losse bakjes soya saus in plaats van 1 grote

Esther
16 April 2022

Familie box was heerlijk! Aanrader!

Mama
15 April 2022

Altijd lekker en vers eten, heerlijk. Voor bezorger iets meer pit in je lichaam en niet zo serieus kijken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen Hecker
4 April 2022

Prima sushi, heel vers, goede snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda Buijtenen
3 April 2022

Super lekker gegeten en snelle levering. Uitstekend!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heerlijk
3 April 2022
Deniece
3 April 2022

We hebben twee uur moeten wachten op onze bestelling. Alle warme gerechten waren koud. Dus helaas niet kunnen genieten van de sushi.

Milou
31 March 2022

Wij bestellen hier vaker sushi zonder problemen maar zijn deze keer beide super ziek geworden. Niet voor herhaling vatbaar 🥲

Sander
29 March 2022

Ik heb heel erg lekker gegeten. Vers, zeer goed van smaak en op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger...

Danielle Ament
27 March 2022

Wederom heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

VanBuuren
24 March 2022
Esthmée Pietersz
21 March 2022

de sushi was zeker lekker en precies zoals we hadden verwacht lekker vers! alleen het enige wat kon worden verbeterd was de wasabi mocht wel meer vooral als je met veel mensen thuis bent.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

-
20 March 2022

Goede sushi, maar erg lange bezorgtijd.. Hierdoor was het warme deel van de bestelling lauw tot koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
20 March 2022

Mooi optijd en lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mandy
16 March 2022

Lekker gegeten, optijd bezorgd, top!

Andreas
11 March 2022

Alles perfekt!!!

Mariska
10 March 2022

Goede service! Heerlijke kwaliteit... dikke aanrader

Mark
9 March 2022

Ga zo door

Ellen
9 March 2022

Super overheerlijk...the best sushi in town❤

Andre
6 March 2022

Het eten was goed. Bezorging vriendelijk En de wacht tijd was ipv uur maar net 30 min.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maike
6 March 2022

Door dat de kwaliteit van het eten zo goed is, nemen we de late bezorging op de koop toe.😏

Laros
5 March 2022

We vonden het jammer dat we onze kortingscode van €5,- niet konden gebruiken😔 de sushi ect was heerlijk, volgende keer graag wat meer sojasaus erbij😊 bestelling was er 10min na de afgesproken tijd, maar dat was prima hoor! We bestellen graag weer eens bij u!

Stephan Gomes
5 March 2022

Helaas kan ik niet anders dan de kwaliteit een 5 en een half te geven waar ik voorheen een 8 zou geven tevens miste ik de toebehoren gember,wasabi en soya , ik had wat warm hoorde te zijn graag warm gehad. Ik eet het alleen en voor dat bedrag mag ik wel verwachten dat het goed is.

Lijda Buijs
5 March 2022

Gluten vrij. super en dan netjes opbellen als er eentje tussen zit wat niet gluten vrij kan. :-)

Slimone
4 March 2022

Altijd snel en heerlijk !!!

Sandra
3 March 2022

Heerlijk gegeten

Claudia
19 February 2022

Mooi op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Veel te veel 🙃

Een fan
17 February 2022

Door de storm heen werd mijn maaltijd gebracht. En het was weer heerlijk. Bedankt

Tina
16 February 2022

Heerlijk gegeten van Sushi Den Helder. Goede service en kwaliteit!

Mama
15 February 2022

Is altijd lekker en vers bereid

Eric van der Oord
14 February 2022

Was weer echt heerlijke Sushi zoals ik altijd van jullie krijg een echte aanrader dus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja
13 February 2022

Heerlijke sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
13 February 2022

2 uur gewacht op de bestelling

P Daniels
13 February 2022

Heerlijke Sushi schotel, keurig op tijd bezorgd, TOP

Sam
12 February 2022

Beetje rommelig aangekomen maar het was heerlijk heel erg bedankt

Carina Dijkstra
12 February 2022

Veel te laat bezorgd. Als er staat dat het onderweg is, duurt het nog 3 kwartier voordat het er is. En ik woon dichtbij.

Evert
12 February 2022

Zoals gebruikelijk uitstekend van kwaliteit. Opgehaald en op tijd klaar. Zeer tevreden en daardoor een klant die regelmatig terugkeert.

Adrian
12 February 2022
F
11 February 2022
J. van Dijk
8 February 2022

Verschrikkelijk! Bestel je om 16.15 uur met een bezorging om 17.30 uur. Om 17.59 uur kwam het eten pas aan! Reden het was te druk. Breng je zaken op orde! Zorg voor een betere planning, want dit is niet de 1e keer. Wij hebben nog nooit het eten op tijd gekregen.

kevin bijpost
5 February 2022

top!!

Danielle
29 January 2022

Het was weer heerlijk... op naar de volgende bestelling... 😍😍

Stef
28 January 2022

De sushi was vers, mooi gerold en echt super lekker!

Clementine Cornelisse-Walter
23 January 2022
Kessens
22 January 2022

Super lekker en ook goed warm👍🏻

Nina
16 January 2022

Ik heb dik 2 uur gewacht op de sushi, dit was erg slecht, ook niet vriendelijk aan de telefoon geholpen. De sushi was van goede kwaliteit.

Dionne
16 January 2022

Lekker! Maar twee en een half uur!!!!! Gewacht. Ik bestel hier niet meer!

M
15 January 2022

Bestelling zou om 19.15 geleverd worden, was er na 2x bellen pas om 20.50. Sushi was wel goed

Rootlieb
15 January 2022

Sushi lekker, wok voor de 2e keer op rij met groente, terwijl we zonder groente vragen. Bezorging 40 minuten later dan afgesproken. Jammer

Sommer
14 January 2022

Altijd lekker, goede service

E. D
13 January 2022

Bezorging liet wat op zich wachten

Petra
13 January 2022

Superlekker, Top!

Maarten
10 January 2022

Goede sushi maar de ongeïnteresseerde bezorging was bijna 1,5 uur later dan afgesproken (terwijl ruim van tevoren besteld) en de sushi lag als een grote door elkaar gehusselde hoop op de schaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris Heuvelman
10 January 2022

De sushi was prima. Het kwam alleen een uur later dan was aangegeven.........

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D
10 January 2022

Helaas een uur te laat. Gebeld toen zou de bezorgen onderweg zijn, half uur later kwam het eten pas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
10 January 2022

De bezorging was ruim een kwartier te laat, dat was jammer. Het eten was heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eddy
9 January 2022

Super lekker weer.

Joke Postma
8 January 2022

Was super lekker

Ellen
7 January 2022

Weer enorm genoten van goed gerolde, super smakende sushi!! Het was een feest!!

Annet Kapitein
7 January 2022

Het eten was heerlijk, maar we vonden het erg lang duren voordat we het kregen. Eten besteld om 17:15 uur. Het zou om 18:15 bezorgd worden. Uiteindelijk om 18:23 een mail gekregen dat de bestelling onderweg was en pas om 19:10 de bestelling gekregen. Smaak was wel zeer goed!

Renzo
6 January 2022

Heerlijk gegeten

Caar
6 January 2022

Top

Chris
3 January 2022
Sabrina
1 January 2021
Marike
30 December 2021

Al meerdere keren hier besteld. Lekker en goede services, Een echte aanrader !

Lotte
30 December 2021

Zat helaas een hele dikke haar tussen een van mn stukjes sushi, maargoed. We zijn allemaal mensen, en maken allemaal fouten. Ken beuren! Voorderest goed gegeten!

Dingjan
28 December 2021
Mingko
26 December 2021

Waarschijnlijk was het 1e kerstdag erg druk, kwaliteit was iets minder dan normaal. Waarschijnlijk vanwege de drukte, sushi leek wat gehaast gemaakt , rijst was te nat en wat vlak van smaak volgens mij door het vocht. Kan een keer gebeuren, we weten dat het normaal altijd prima is.

Marja
25 December 2021
Tania
25 December 2021

Precies op tijd bezorgd op kerst avond. Tijdens de drukte. Super vriendelijke bezorgster en het eten was perfect.

Kelly
25 December 2021
Tim
24 December 2021

Sushi zoals altijd goede kwaliteit, bezorger ook vriendelijk. Helaas wel WEER 30 minuten te laat . (ondanks 1,5 uur van tevoren bestellen)

Piet du pau
23 December 2021

Was heerlijk

Ella
22 December 2021

Sushi was niet lekker. Vaker besteld en meestal was het wel oke, maar dit keer niet. De rijst was zo droog en niet de sushi niet vers. Zeer teleurstellend, 40 euro verspild. Zonde.

JvR
19 December 2021

zalm poke bowl en Sushi Sashimi for One online besteld en opgehaald. Stond op tijd klaar, goed verpakt en alles smaakte goed!

Willeke
18 December 2021

Was weer heeeeerlijk!

Angelaure Drogt
17 December 2021

Ik bestel heel vaak bij jullie en me eten is staand een half uur tot een uur telaat en dat vind echt heel vervelend worden, daar mag echt wel wat aan gedaan worden

G.B.
17 December 2021

Zoals elke keer weer heerlijke sushi en op het afgesproken tijdstip bezorgd. Ik kan niet anders dan alleen maar complimenten geven, ook voor de service die zij bieden!

sandra
16 December 2021

mijn bestelling had ik op 19 uur bezorgen gezet,werd om 19 uur gebeld dat mijn bestelling onderweg was. 19,40 uur gebeld ,want nog geen bestelling ontvangen. 3 kwartier na afgesproken tijd werd eten bezorgd. het argument was:omdat u warme dingen besteld is het lastig bezorgen.... mijn warme dingen waren alsnog lauw, dus argument slaat nergens op.

Ik
15 December 2021

Site is mooi geworden en aanbod is uitgebreid. Lekker gegeten!!

Ad
11 December 2021
Eric
10 December 2021

de familie box besteld. en de keuze was reuze. heerlijk vers en super lekker.

Charlotte
9 December 2021

Bezorging kwam een kwartier te laat. De sushi viel vaak bij het oppakken met de stokjes uit elkaar, dus moet echt strakker gedraaid worden. Neemt niet weg dat de sushi lekker smaakt. Misschien een goede optie om bij het bestellen de optie toe te voegen waar ingevuld kan worden voor hoeveel personen het is. Wij waren gister met z'n vieren maar kregen 3 paar stokjes en soja.

JCO
6 December 2021

Prima sushi, heerlijk van genoten en keurig op tijd klaar.

don
6 December 2021

eten was er snel en zo als altijd erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S. Van den Bogaert
5 December 2021

Ik heb bijna 1u45min gewacht. Ik bestel regelmatig maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. De Dragon eyes waren bijna koud als ze toekwamen. Verder wel lekker zoals gewoonlijk. Bezorging was super vriendelijk en excuseerde zich netjes.

de Graaf
4 December 2021

Ruim 2 uur bezorgtijd, ruim een uur later dan aangegeven. Gebeld, zou allang onderweg zijn. Moesten na een kwartier terugbellen als het er nog niet zou zijn. Na een kwartier gebeld, niet bereikbaar. Nog 5x gebeld, nog steeds niet bereikbaar. Na dik een halfuur eindelijk het eten. Auto scheen een lekke band te hebben, vervelend, maar daar hadden ze beter over kunnen communiceren. Daarbij is er geen rekening gehouden met allergiewensen. Begrijpelijk als iets niet kan, maar neem hier dan contact over op. Al met al hele slechte service, zou niet zomaar nog eens bestellen.

Nvt
4 December 2021

2,5 uur moeten wachten op ons eten, maar dat smaakte dan weer wel goed!

M&L
3 December 2021

We heben ervan genoten!

P
3 December 2021
Ellen
2 December 2021

20 minuten eerder dan aangegeven en eten was meer dan lekker.

Mastemaker
29 November 2021

Op aangegeven tijd en superlekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
27 November 2021

Klaar op de afgesproken tijd en erg lekker!

Jaspers
25 November 2021

Het eten was best lekker maar de bezorgtijd is echt vreselijk. Heb nu 3x besteld en 3x duurde het 1,5 uur. Dat is echt een min punt.

Daph
25 November 2021

Heerlijk! Bezorging top!

Tina
25 November 2021
Frank
23 November 2021

Sushi was lekker. Wok gerecht was erg lekker. Ik had graag de keuze willen hebben of ik mijn gerecht pittig wilde hebben. Voor de rest zeer smakelijk. Zeker een aanrader.

Claudia
21 November 2021

Heerlijk gegeten goeie kwaliteit alleen jammer dat de levering niet compleet was, 42 euro aan sushi en dan 1 paar stokjes 1 klein cupje wasabi en andere bij behorende spullen (echt te weinig let daar op) wel nageleverd gekregen dat was keurig

ELD
20 November 2021

Heerlijk zoals altijd! Beste van Den Helder!

Patricia
18 November 2021
Peter Schoonhoven
17 November 2021

Wat opbouwende kritiek wok gerecht en rijst apart serveren ziet er dan beter uit kost je dan een extra bakje maar dat mag ook wel voor 12 euro en de sushi rijst mag wat hoger op smaak

Anoniem
16 November 2021

Het was weer heerlijk alleen waren de rollen erg los gerold dat was jammer. Bezorging was keurig op de gevraagde tijd.

Jacqueline
16 November 2021

Het was weer heerlijk

Renee
16 November 2021

De glutenvrije sushi schotel was heerlijk. Met zn 3en van kunnen eten. 2 personen eten niet glutenvrij en ook zij vonden het heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
14 November 2021

Lekker vers en op tijd gebracht!

Willeke
14 November 2021

Was weer heerlijk!

Jan
10 November 2021

Sushi smaakte goed. De bezorger kwam wel een uur te laat.

Wendy
9 November 2021
Diana
7 November 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P.s
7 November 2021

Super goede sushi Als er dan toch per ongeluk iets mis is dan compenseren ze dit heel netjes Ben vaste klant en heel blij met hun manier van service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
7 November 2021

Heerlijke eten, aardig op tijd bezorgd, ondanks het "spitsuur" rond zessen.

Ans
7 November 2021

Onze eerste bestelling we hebben genoten !!

Sanne van heezik
6 November 2021

Meer dan 2 uur moeten wachten op de bestelling. Personeel was niet vriendelijk, eten was wel lekker

Suzannah
4 November 2021

Mooi op tijd, smaakte goed alleen leek het iets minder vers dan voorgaande keren (beetje slap qua consistentie)

Willeke
2 November 2021

Het was weer heerlijk! Bezorging was eerder dan gepland 👌

Pille
2 November 2021

Het was echt heerlijk en deze keer super op tijd. We hebben genoten🤩

Heidy
1 November 2021
Y.Mulder
1 November 2021

Heerlijke verse sushi bezorgt door een vriendelijke bezorger. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemieke
31 October 2021
Yvatut
31 October 2021

Was heerlijk. Optijd kunnen ophalen en zelf wat extra’s 😋

Marja
30 October 2021

Heerlijke sushi, snelle levering

Ron Alberts
30 October 2021

Wat een doorzettingsvermogen om ons te vinden en wat ziet het er allemaal heerlijk uit!

Lieke
29 October 2021

Bestelling was 1,5 uur te laat. Beetje jammer

Nieland
29 October 2021
Tim
29 October 2021

Goede sushi en een extra flesje soja. Perfect!

Sharon
27 October 2021

Alles was top, echt heel lekker gegeten en aardige bezorging!

Remco Koekebakker
23 October 2021

Het was weer super lekker... En bedankt voor de extra Soja, en Eetstokjes. Super!!!

Gv
22 October 2021
Meijer-Bos
21 October 2021

Heerlijk gegeten!

Ellen
20 October 2021

OngeLOVElijk lekker gegeten, alles super vers en zó heerlijk van smaak!!!

Kevin bijpost
19 October 2021

Top. Goed geregeld. Geleverd volgens afspraak. Prima sushi

Remco Koekebakker
18 October 2021

Super lekkere Sushi. De warme componenten in mijn bestelling waren ook nog gewoon warm. Gewoon echt lekker..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jitse
17 October 2021

2 uur op ons eten gewacht. Toen de bestelling eindelijk werd gebracht was deze onvolledig. De smaak van het eten was heerlijk!

Marsha
16 October 2021

Heb 2 uur gewacht voordat het werd bezorgd. Ik heb gebeld werd sorry gezegd en vertelt dat het eraan kwam. 30 min nogmaals gebeld werd excuus aangeboden en vertelt dat het onwijs druk is , maar dat het onderweg is! De bezorger zei sorry er heeft een scooter een ongeluk gehad. Zeg dit dan inplaatst van 2x te zeggen dat het druk is, of bel op dat door omstandigheden het langer duurt. Eenmaal de bestelling uitgepakt 1x soja en 1 maal stokjes. Nou dat is gezellig eten met ze 2. Erg jammer dit!!!

Csm
16 October 2021

Het was weer verukkuluk!

Kleo Lepper
16 October 2021

Glutenvrije sushi besteld, was flink aan de prijs, maar dat is okay, want het is nogal bewerkelijk en het smaakte prima. Wat niet okay was, was dat er sojasaus mèt gluten bij geleverd werd. Dat werd er niet bij gezegd, maar bleek toen ik er naar vroeg. "We hebben geen glutenvrije sojasaus was de reactie". Dat kan ècht niet, dan neem je je klanten niet serieus: glutenvrij is glutenvrij. Ik verwacht dat het een volgende keer professioneel is opgelost.

\
16 October 2021

\

Alessandro Witkamp
15 October 2021
Cheryl
15 October 2021

Sushi viel een beetje uit elkaar. Smaak was goed. Heel vriendelijke en geduldige bezorger

A. Noniem
14 October 2021

Prima sushi en loempia's, op afgesproken tijd bezorgd. Verbeterpunt: veel plastic voor verpakking gebruikt, dat kan beter.

Dewi Lamsfus
10 October 2021
Niels
10 October 2021

Fan van sushi den helder, normaal prima kwaliteit. Smaak is prima! Afgelopen 3 bestellingen vallen zo goed als alle sushi stukjes uit elkaar bij het pakken, dit is erg vervelend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marike
10 October 2021

Lekker en op tijd bezorgd

Cas
9 October 2021
Willeke
9 October 2021

Lekker warm, mooi optijd en aardige bezorgdster !👍

Linda
9 October 2021

Perfecte sushi Heerlijk van smaak Bezorging ook super en op tijd

Jwj Valkenburg
8 October 2021

Het was goed en lekker ,voor herhaling vatbaar.Super bedankt.

Sylvia
7 October 2021

Heerlijke sushi.

P kraak
3 October 2021
Tim
1 October 2021

Bezorger ruim 30 minuten te laat ; dit is eerder regel dan uitzondering bij sushi den helder. Bezorger wel erg vriendelijk. De Sushi is wel altijd in orde en erg lekker.

Ylona meeuwis
30 September 2021

Eten is heerlijk. Makkelijke site om te bestellen en snelle bezorging 👍

Melinda van Dam
29 September 2021

We bestellen wekelijks sushi, smaak is altijd uitstekend echter hebben we de gehele bestelling met vork moeten eten omdat alles uit elkaar viel en oneven gesneden was.

Caroline
28 September 2021

Ik kreeg de verkeerde box die erg op elkaar leek. Maakte me niet uit was ook lekker. Werd gebeld door ze. De goede box komt eraan en de andere mag u ook houden. Top service en lekkere sushi!

Van de kamp
28 September 2021

Besteld en zelf halen. Eten was precies optijd klaar vriendelijk behandeld iets goedkoper op hun eigen site dan bij thuis bezorgd.nl

Grace
27 September 2021

Erg lekker en super optijd klaar.

De Haan
27 September 2021
Chris Mastemaker
26 September 2021
P kraak
26 September 2021
Jolanda
26 September 2021
Trix van Neerijnen - de Wit
25 September 2021

Als van ouds weer goed

Doolaard
25 September 2021
Henk
25 September 2021

Was heerlijk. Optijd bezorgd!

Nina
22 September 2021
P
21 September 2021

Super goed weer ook de fout van vorige keer keurig gecompenseerd en geregeld Eten was superrrrr

Kelly
19 September 2021

Altijd top sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja
18 September 2021
Korien
18 September 2021

De sushi was vers en smaaklijk, de bezorging was snel en vriendelijk.

Danielle
18 September 2021

We hebben genoten. Mooie stukjes sushi, heerlijk gegeten. De bezorging was ook nagenoeg op tijd.

Tineke
16 September 2021

Heerlijk en snel

Hendrik Jan Verheij
15 September 2021

Heerlijk eten en precies op tijd

Sanne
15 September 2021

Fantastisch!

Bakker
15 September 2021

Eten was prima, bezorging minder, had schijnbaar veel haast. Helaas geen chopsticks, wasabi of sojasaus meegeleverd

HV
11 September 2021

Good sushi.

Anton
8 September 2021

Bezorging was prima op tijd. De afgeleverde bestelling was echter niet oke. Door het transport was de sushi van de glutenvrije sushi schaal naar 1 kant geschoven, allemaal op elkaar en door elkaar. Ik heb hier een foto van gemaakt. Hier mag wel wat meer aandacht aan gegeven worden.

Zana
8 September 2021

Alles was lekker en op tijd bezorgd. Wij hebben gefrituurde sushi besteld en dat was nog lekker warm.

Cheryl
7 September 2021
Cassa
7 September 2021

Altijd heerlijke sushi en aardige mensen.

Clementine Cornelisse-Walter
5 September 2021
Alice Deben
5 September 2021

Al vaak besteld bij jullie altijd goed, behalve deze keer, allebei goed ziek van het eten, misselijk, buikpijn, en vaak de wc opgezocht! Hebben jullie meer klachten gehad?

Mirjam
4 September 2021

Erg aardige medewerkers, en de sushi was heerlijk! Groetjes van texel!

Kevin bijpost
3 September 2021

Top!!! Voor herhaling vatbaar

Bregit
1 September 2021

Sushi was zoals gewoonlijk heerlijk. Alleen zaten er geen stokjes, wasabi, gember en sojasaus bij dit keer. Vooral de wasabi en de gember was een groot gemis.........

Tineke
29 August 2021

Echt heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Soraya Lewakabessy
29 August 2021

Goed gegeten en was exact op tijd. Jammer dat we 3 stokjes kregen terwijl we met zijn vieren waren maar had ik misschien moeten aangeven. Voor herhaling vatbaar.

M Sun
29 August 2021

Helaas gewone loempia’s ipv bestelde kiploempia’s maar alles was weer heerlijk.

Stephan
28 August 2021
Eric
28 August 2021

was weer heerlijke verse sushi en super snel geleverd.

Bijpost
26 August 2021

Perfecte sushi. Perfect op de afgesproken tijd gebracht.

Jamy
17 August 2021
Josina
17 August 2021

Heerlijke sushi, netjes op tijd , warm wat warm moet zijn en koud wat koud moet zijn. Aanrader!!

Willeke
17 August 2021

Het was weer heerlijk en ruim binnen de afgesproken tijd van bezorgen 👌

M.
16 August 2021
Marianne
14 August 2021

Zoals altijd … top!!!

joekema
11 August 2021

Goeie kwaliteit, fijn verpakt, tevreden!!

Tanja Czampiel
7 August 2021

Heerlijk!!

Doolaard
6 August 2021

Snelle levering en het eten was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar

Miranda
6 August 2021

Ik vind de sushi echt prima , daarnaast is de bezorging altijd op tijd en is het ideaal dat je per mail op de hoogte gehouden word over de status van je bestelling!

Willeke
5 August 2021

Was weer heerlijk en mooi optijd!

Sanne
3 August 2021

Super snelle bezorging en de nieuwe website is duidelijk. Helaas zijn de prijzen omhoog gegaan. Wij hebben besteld voor twee personen (vier verschillende sushi gerechten) en beide zijn we goed ziek geworden na de sushi gegeten te hebben. Allebei boven de wc gehangen dus wij denken dat er iets niet goed bereid is helaas.

Regina
31 July 2021
D
26 July 2021

Ik bestel hier regelmatig, er wordt niet altijd gehouden aan de bezorgtijden. Normaal gesproken heb ik buiten dat om niets de klagen maar dit keer viel de sushi helaas wel een beetje tegen. Het was slapjes en de smaak was ook veel minder dan normaal gesproken. Dit ben ik niet gewend normaal is dit altijd top..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van Buijtenen
26 July 2021
Hofstra
26 July 2021

Heerlijk gegeten. Ook de wok noodles met kip was erg lekker !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.